Címünk: Budapest, XI. Bartók Béla út 19. (Delfin klub feliratú kaputelefon, pincehelyiség)

Az FTSK alapfokú barlangász tanfolyam 2024

A tanfolyam ideje alatt elsajátíthatod a barlangászattal kapcsolatos alapismereteket (pl.: biztonságos barlangjárás, kötéltechnika, térképolvasás, barlangkutatás, geológia), megismerheted Magyarország karsztvidékeit, nagyobb barlangjait.

A tanfolyam felkészít az MKBT Oktatási Szakosztály hivatalos központi vizsgájára.

Időtartam: 2024. március 6-tól - 2024. június végéig

A tanfolyam díja: 60.000 Ft

A tanfolyam előtt ingyenes nyílt túrán kell részt venned, ahol kipróbálhatod magad, és eldöntheted, hogy részt szeretnél-e venni a tanfolyamon. A nyílt túrák időpontjai:

A NYÍLT TÚRÁINK SAJNOS MÁR BETELTEK!

A nyílt túrák a Mátyás-hegyi-barlangban lesznek. A találkozó este 7 órakor lesz a Pál-sörözőnél - Budapest, Szépvölgyi út 162. A túrák körülbelül 3 óra hosszúak lesznek.

Jelentkezésedet várja:

A tanfolyamon való részvétel feltétele, hogy a résztvevő vállalja az egyesület célkitűzéseinek anyagi támogatását. Ennek összege 60.000 Ft, mely magában foglalja a 2024 év első félévi pártoló tagsági díjat. A tanfolyam ideje alatt az egyesület tagjai biztosítják a szükséges technikai felszerelések (sisak, fejlámpa, kötéltechnikai felszerelés) használatát.

Elméleti oktatások (szerdánként este 7-től): Budapest, XI. Bartók Béla út 19. (Delfin klub feliratú kaputelefon, pincehelyiség).

A tanfolyam túrái hétvégenként lesznek (főként vidéken), valamint keddenként edzőtúrázunk este 7-től Budapesten.

GYIK a tanfolyammal kapcsolatban


2022-es tanfolyam

2019-es tanfolyam

Utolsó frissítés: Gyovai Tamás 2023. november