Címünk: Budapest, XI. Bartók Béla út 19. (Delfin klub feliratú kaputelefon, pincehelyiség)

Az FTSK alapfokú barlangász tanfolyam 2022

Köszönjük a sok-sok érdeklődést, a tanfolyam betelt!

 

A tanfolyam ideje alatt elsajátíthatod a barlangászattal kapcsolatos alapismereteket (pl.: biztonságos barlangjárás, kötéltechnika, térképolvasás, barlangkutatás, geológia), megismerheted Magyarország karsztvidékeit, nagyobb barlangjait.

A tanfolyam felkészít az MKBT Oktatási Szakosztály hivatalos központi vizsgájára.

Időtartam: 2022. február 09-től - 2022. június végéig

A tanfolyam költsége: 40.000 Ft

A tanfolyam előtt ingyenes nyílt túrán kell részt venned, ahol kipróbálhatod magad, és eldöntheted, hogy részt szeretnél-e venni a tanfolyamon. A nyílt túrák időpontjai:

A NYÍLT TÚRÁINK SAJNOS MÁR BETELTEK!

A nyílt túrák a Mátyás-hegyi-barlangban lesznek. A találkozó a keddi időpontoknál este 7 órakor, a hétvégi időpontoknál délelőtt 10:15-kor és 16:00-kor lesz a Pál-sörözőnél - Budapest, Szépvölgyi út 162. A túrák körülbelül 3 óra hosszúak lesznek.

Jelentkezésedet várja:

A tanfolyamon való részvétel feltétele, hogy a résztvevő vállalja az egyesület célkitűzéseinek anyagi támogatását. Ennek összege 40.000 Ft, mely magában foglalja a 2022 év első félévi pártoló tagsági díjat. A tanfolyam ideje alatt az egyesület tagjai biztosítják a szükséges technikai felszerelések (sisak, fejlámpa, kötéltechnikai felszerelés) használatát.

Elméleti oktatások (szerdánként este 7-től): Budapest, XI. Bartók Béla út 19. (Delfin klub feliratú kaputelefon, pincehelyiség).

A tanfolyam túrái hétvégenként lesznek (főként vidéken), valamint keddenként edzőtúrázunk este 7-től Budapesten. Részletek a túraterv menüpontban, az egyben jelölt hétvégék péntek esti leutazással értendők, a kötelezéseket Budapesten tartjuk.

GYIK a tanfolyammal kapcsolatban


Utolsó frissítés: Gyovai Tamás 2022. január